BLOG
Historial de consultes


04/08/2015 | Aviram
0

Lectura d’estiu: Els sis primers anys del SESC

El SESC és una iniciativa finançada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, que es du a terme des del CReSA i comptant amb la col·laboració d'altres experts de la UAB i de l'IRTA.
Es tracta d'una eina innovadora de suport al diagnòstic als inspectors oficials veterinaris dels escorxadors.

Article SESC

En l'article es fa un repàs de la casuística gestionada durant aquest primers anys il·lustrada amb 36 figures i recollida de forma més exhaustiva en 13 taules incloses en el material suplementari associat. També es fa una valoració dels resultats obtinguts durant aquests anys en el contexte en que opera el SESC. Cal destacar el paper clau de la inspecció veterinaria no només en la salut publica (prevenció de zoonosis i malalties alimentaries) sinó també en la salut animal (vigilància epidemiològica) i les sinergies que es generen arrel de la col·laboració entre l'administració pública i institucions acadèmiques i de recerca.

Podeu sol·licitar una còpia de l'article per llegir-la aquest estiu aqui.

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu!

Six-Year Follow-up of Slaughterhouse Surveillance (2008-2013): The Catalan Slaughterhouse Support Network (SESC).
Vidal E, Tolosa E, Espinar S, Pérez de Val B, Nofrarías M, Alba A, Allepuz A, Grau-Roma L, López-Soria S, Martínez J, Abarca ML, Castellà J, Manteca X, Casanova MI, Isidoro-Ayza M, Galindo-Cardiel I, Soto S, Dolz R, Majó N, Ramis A, Segalés J, Mas L, Chacón C, Picart L, Marco A, Domingo M.
Vet Pathol. 2015 Jul 13. pii: 0300985815593125. [Epub ahead of print] PMID: 26169387Afegeix un comentari

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats *